به گزارش وبدا، دکتر اسماعیل زاده مدیر نظارت بر مواد غذایي آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تعداد بالای کارخانجات بسته بندی خشکبار و اجیل تحت پوشش دانشگاه گفت: در راستای ارتقاء سلامت محصولات خوراکی به ویژه مواد غذایی اعم از فراورده های لبنی و گوشتی و انواع نانهای بسته بندی ، طرح تشدید نظارت و پایش واحدهای تولیدی مواد غذایی از ابتدای اسفند ماه 93 به اجرا درآمده است.
وی با اشاره به اينکه پایش و ارزیابی کلیه مواد خوراکی آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در سه مرحله انجام می پذیرد اظهار داشت: کارشناسان نظارت بر مواد غذایی با بازدیدهای مستمری که از کارخانهها و خطوط تولید، انبارها، سردخانهها دارند، همزمان نسبت به انجام نمونه برداری از محصول نهايي جهت ارسال به آزمایشگاه اقدام مي کنند.
به گفته دکتر اسماعیل زاده یکي از واحدهاي مديريت نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي مشهد؛ واحد صدور پروانهها صادرات و واردات مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی است که موظف به اقدام درباره صدور مجوزهاي بهداشتي صادرات و وادرات است که این مدیریت در ایام نوروز بالغ بر 25 پروانه صادر کرده است.
بازدید مسئولین ستاد هماهنگی خدمات سفر دانشگاه از کارخانجات تولید کننده فرآورده های گوشتی
به گزارش وبدا ، دکتر احتشام فر دبیر ستاد به همراه دکتر اسماعیل زاده از برخي کارخانه های تولید کننده فرآورده های غذايي در شهرک صنعتی مشهد بازدید کردند.
دکتر احتشام فر با بیان اینکه نظارت بر سه سطح تولید ، توزیع و عرضه مواد غذایی از وظایف ذاتی دانشگاه است ،گفت:در طول ایام نوروز کارشناسان نظارتی معاونت بهداشتی و غذا و دارو از فرآیندهای تولیدی ، توزیعی و عرضه مواد غذایی بازدید مستمر داشته اند.
قابل ذکر است ، از 27 اسفند ماه 1393 تا 9 فروردین ماه 1394 بالغ بر 63 واحد صنعتي تولید کننده مواد غذایی ، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی مورد بازدید کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی قرار گرفته است.