ستاد خدمات سفر

ارزیابی بهداشتی از رستورانهای منطقه طرقبه و شاندیز

 

همزمان با نزديک شدن به 13 فروردين ماه «روز طبيعت» معاون بهداشتي دانشگاه از رستورانهاي منطقه طرقبه و شانديز بازديد نمود.

 

به گزارش وبدا، در راستاي اجراي طرح بسيج سلامت نوروزي و با نزديک شدن به روز طبيعت (13 فروردين ماه) و ازدحام و شلوغي در مسيرهاي طرقبه و شانديز و ساير مناطق ييلاقي اطراف مشهد و با توجه به حساسيت موضوع معاون بهداشتي دانشگاه به همراه دکتر احتشام فر دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر دانشگاه از تعدادي از رستورانها و مراکز تهيه و توزيع مواد غذايي در طول مسیر بازديد نمود.

دکتر حميدرضا بهرامي در اين بازديد اظهار داشت: تهيه غذاي سالم و رعايت کامل بهداشت فردي و نظافت عمومي رستورانها و مراکز تهيه و توزيع مواد غذايي مواردي است که معاونت بهداشتي دانشگاه به آن توجه خاص دارد. وي در ادامه بازديد از متصديان مرتبط با اقلام خوراکي و آشاميدني خواست تا ضمن رعايت کامل ضوابط و مقررات بهداشتي در اماکن تحت مديريت خود، توجه کافي به تاريخ مصرف محصولات داشته باشند.

معاون بهداشتي دانشگاه همچنين خطاب به متصديان افزود:در صورت کشف اقلام تاريخ گذشته، ضمن جمع آوري و معدوم کردن اين اقلام، متخلفان به مراجع قضايي معرفي مي شوند.

به گزارش دبیرخانه ستاد هماهنگی خدمات سفر دانشگاه از ابتدای شروع طرح، بالغ بر 453  بازدید از 115 امکنه عمومی و  338 مرکز تهیه توزیع و عرضه مواد غذایی در شهرستان طرقبه و شاندیز انجام شده است.