![]() |
اجرای طرح تشدید نظارت تیم های بهداشت محیط از ایستگاه های صلواتی |
مهندس علی اصغر حسنی، مدیر سلامت محیط و کار معاون بهداشتی اظهار کرد: "گروه های نظارتی و بازرسی به منظور پیشگیری از بروز بیماری های منتقله از آب و غذا و کنترل بهداشتی به طور مستمر از اماکن اسکان زائران از جمله حسینیه ها، تکایا، مدارس و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در بین زائرین بازدید می کنند. زائرین به هیچ عنوان از منابع آب آشامیدنی نامطمئن و مشکوک استفاده نکنند ودر صورت مشاهده هرگونه آلودگی مراتب را به سامانه ۱۹۰ اعلام کنند. تمامی افرادی که در تهیه و توزیع مواد غذایی در هیات ها و تکایا، مساجد و خیمه های عزاداری فعالیت می کنند باید کارت بهداشتی دریافت کنند وی با تاکید بر لزوم رعایت بهداشت در محافل و مراسم های عزاداری به ویژه در زمان پخت و تهیه غذا خاطر نشان کرد: "برای جلوگیری از بروز هرگونه بیماری، هیات های مذهبی از پذیرفتن مواد غذایی با حجم زیاد از افراد ناشناس خودداری کنند. ذبح و قربانی دام در جلوي دسته های عزاداری و یا در محل تکایا و مساجد بدون دریافت مجوزهای بهداشتی و هماهنگی های لازم با اداره دامپزشکی ممنوع است" مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: 119 گروه بهداشتی در مشهد و 80 گروه بهداشتی در شهرستان های تحت پوشش بر کار توزیع نذورات و رعایت اصول بهداشتی در اماکن محل برپایی عزاداریهای محرم و صفر فعالیت می کنند شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی میتوانند با سامانه ۱۹۰(سامانه پاسخگویی به شکایات بهداشت محیط) تماس حاصل کنند |