|
بازدید معاون غذا و دارو و دبیر خدمات سفر دانشگاه از یک واحد تولید مواد غذایی(۷ فروردین ۹۸)
|
معاون غذا و دارو و دبیر خدمات سفر و تیم نظارت از یک واحد تولید لبنی بازدید و محصولات آن رامطلوب ارزیابی کردند. دکتر اخگری تصریح کرد: با نظارت های مستقیم بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مصرفی از جمله ؛ شیر،آجیل ،شیرینی،شکلات وخشکبار ، سعی شده است که هرآنچه درسبد غذایی مردم قرار میگیرد از نظر شاخص های کمی و کیفی در سطح مطلوبی باشد . معاون غذا و دارو دانشگاه ضمن قدردانی از واحدهای تولید موادغذایی که با استانداردهای مطلوب خدمات میدهند از مردم خواست در صورت مواجه با مشکل درحوزه غذا و دارو با شماره ۳۸۴۴۱۰۵۱ تماس حاصل نمایند. |
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() |