مجوز بهداشت تنها ملاک در استفاده از اماکن عرضه مواد غذایی است
دبیر ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: توصیه ما به عنوان خادمان حوزه سلامت و بهداشت این است؛ که تنها ملاک و معیار مردم در هر مکان عرضه کننده مواد غذایی، باید مجوز بهداشت باشد.
دکتر سید مرتضی احتشام فر در گفتوگو با وب دا؛ مردم را مخاطب قرار داد و بیان داشت: با رعایت اصول و تمهیدات لازم می توان سلامتی را به عنوان گوهری گرانبها حفظ کرد.
وی به توصیه هایی در راستای سلامت مردم اشاره و بیان داشت: برای حفظ سلامت مردم برخورد با فروشندگان دوره گرد که در این ایام از فرصت ایجاد شده سوء استفاده می کنند و به عرضه موادی با ماهیت غیر معلوم می پردازند نیز انجام می شود.
وی تصریح کرد: در واقع در هر کجا که این مجوز وجود دارد مردم می توانند با خیالی آسوده خرید خود را انجام دهند و در غیر این صورت به هیچ عنوان استفاده از این مواد غذایی را توصیه نمی کنیم.
دبیر ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ابراز داشت: تولید ماده غذایی در حالی که مجوز بهداشتی جهت طبخ آن وجود ندارد و محتوای داخل غذا مشخص نیست سلامت مردم را به خطر می اندازد.
دکتر احتشام فر تصریح کرد: از مردم تقاضا داریم به هیچ عنوان از دستفروشان و دکه های کنار خیابان که مجوز بهداشتی ندارند خریدی انجام ندهند؛ زیرا ممکن است عارضه مسمومیت را به دنبال داشته باشد.
وی متذکر شد: شاید در ظاهر مسمومیت و مشکلات سلامتی استفاده از این مواد غذایی مشخص نباشد؛ اما استفاده از این مواد به کبد فرد صدمه می زند و بخشی از کبد را بدون نشان دادن شواهد و بدون علائم بالینی از بین می برد.