پوستر راهنمای مراکز مشهد

اعمال جراحی

۱۹ درصد اعمال جراحی تعطیلات نوروز بر روی زائران انجام شده است

دبیر ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: در یک هفته نخست سال جاری شش هزار و ۵۶۹ مورد عمل جراحی  در مراکز زیر پوشش دانشگاه انجام شده؛ که از این تعداد ۱۹ درصد یعنی حدود هزار و ۲۲۴ مورد بر روی زائران صورت گرفته است.

دکتر احتشام فر در گفت و گو با وب دا؛ به ارائه خدمات درمانی در مراکز درمانی استان طی هفت روز ابتدایی از تعطیلات نوروزی اشاره و تاکید کرد: در این مدت مراجعه به اورژانس بیمارستانی ۶۳ هزار و ۹۶۰ مورد بوده است؛ که از این تعداد سه هزار و ۲۷۲ مورد یعنی چیزی حدود پنج درصد را زائران تشکیل داده اند.

وی افزود: در طول یک هفته قبل ۳۱ هزار و ۴۷ مورد بیمار بستری شده اند؛ که از این تعداد سه هزار و ۷۸۸ مورد یعنی حدود ۱۲ درصد را زائران شکل داده اند.

دکتر احتشام فر افزود: ۲۱۰ هزار و ۶۲۰ مورد خدمات پاراکلینیک نیز در این مدت عرضه شده است؛ که از این تعداد ۳۵ هزار و ۳۲۰ مورد یعنی حدود ۱۷ درصد خدمات پاراکلینیکی به زائرین ارائه شده است.

دبیر ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان داشت: در این بازه زمانی حدود شش هزار و ۵۶۹ مورد عمل جراحی انجام شده؛ که از این تعداد ۱۹ درصد یعنی حدود هزار و ۲۲۴ مورد بر روی زائران انجام شده است.