ارائه خدمات پاراکلينيکي

ارائه خدمات پاراکلينيکي در ايام تعطيلات نوروزي

در راستاي کنترل، پيشگيري و مبارزه با بيماريها در نظام مراقبت­های بهداشتی، خدمات پاراکلينيکي در مراکز تحت پوشش اين معاونت در ايام تعطيلات نوروزي به صورت مستمر ارائه می­گردد.

به گزارش وب دا، مسئول امور آزمايشگاه­های معاونت بهداشت دانشگاه  علوم پزشکی مشهد به انجام آزمایشات قبل از ازدواج ۵۰۰ زوج مراجعه کننده به مراکز مشاوره قبل از ازدواج در ايام نوروز از ۲۹ اسفند الی ۸ فروردین اشاره نمود و گفت: ارائه خدمات آزمايشگاهي به بيش از ۱۷۰۰ نفر از گروه‌هاي هدف و آسيب‌پذير مراجعه کننده به مراکز فعال تحت پوشش این معاونت از دیگر خدمات پاراکلینیکی در این ایام می­باشد.

فاطمه کیانی افزود: انجام تعداد ۷ هزار و ۷۶۴ آزمايش غربالگري نوزادان (PKU , TSH) جهت ۳ هزار و ۸۸۲ نوزاد نیز در ایام نوروز صورت پذیرفته است.