بازدید معاون بهداشتی از مراکز بهداشتی

بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از شهرستان های

بردسکن، خلیل آباد و کاشمر

تاریخ 6 فروردین ماه 1397

در راستای نظارت بر واحدهای بهداشتی در تعطیلات نوروز، معاون بهداشت دانشگاه با حضور در شهرستانهای بردسکن، خلیل آباد و کاشمر نحوه ارائه خدمات بهداشتی این شهرستان ها را ارزیابی نمود.

دکتر حمید رضا بهرامی در این بازدید ضمن تبریک سال نو و خدا قوت به همکاران این شهرستان ها برنامه کشیک نوروزی، برنامه نظارت های ستادی و آمار و شاخصهای فعالیتها و مراقبتها در ایام نوروز را مورد پایش قرارداد.

بازدید از ستاد شبکه و معاونت بهداشت شهرستان های بردسکن، خلیل آباد و کاشمر، مرکز خدمات جامع سلامت شهری خلیل آباد و واحد خدمات پرستاری مرکز خدمات جامع سلامت خلیل آباد از برنامه های معاون بهداشت دانشگاه در این بازدید بود.