پوستر راهنمای مراکز مشهد

نشست سالانه مدیران دانشگاه در سال 96

نشست سالانه مدیران دانشگاه در روزهای پایانی سال 1396

این نشست در تاریخ 19 اسفند ماه 1396 در سالن پذیرایی طبقه هشتم بیمارستان 610 تختخوابی امام رضا(ع) که با حضور کلیه مدیران و مشاورین دانشگاه برگزار گردید، رئیس دانشگاه بر تلاش مضاعف کلیه حوزه ها و معاونت ها در جهت کسب نمره ممتاز در سال 97 تاکید نمودند.

به گزارش وب دا؛ دکتر محمد رضا دارابی در جلسه مدیران دانشگاهی با تاکید بر بار جمعیتی زائران در ایام نوروز بر خدمات ستاد نوروزی تاکید کرد و گفت: از ۲۵ اسفند ماه جاری برنامه ستاد نوروری اجرایی می شود و مشهد به عنوان یکی از شهرهای زائر پذیر و توریست پذیر وظیفه سنگینی را بر دوش دارد.

وی ادامه داد: شهر مشهد بیشترین جمعیت مهمان را در اعیاد و مناسبت های مذهبی و اعیاد ملی به خود اختصاص می دهد. طبق گزارشات واصله تا بهمن ماه سال جاری بیش از ۳۰ میلیون نفر به مشهد وارد شده اند. و در پیش بینی های انجام شده در ایام نوروز بیشتر از 8 میلیون زائر به شهر مشهد ورود پیدا می کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: جاده های استان خراسان رضوی از چهار طرف مواصلاتی هستند و زائران از طریق هواپیما، خدمات ریلی و جاده ای به این شهر ورود می شوند؛ که در این میان احتمال بروز  جادثه، بیماری، آلودگی های غذایی و غیره وجود دارد.

وی حوزه سلامت را یکی از حوزه های فعال در ایام نوروز دانست؛ که باید خدمات شایسته ای را به مردم ارائه دهد و بیان داشت: ستاد نوروزی در ساختمان قرشی دانشگاه شکل گرفته است و از ۲۸ اسفندماه جاری الی ۱۴ فروردین ماه سال ۱۳۹۷ به صورت فعال و تمام وقت با حضور یکی از معاونین به ارائه خدمات می پردازد.

دکتر دارابی متذکر شد: حضور و مسئولیت تام مسائل در ایام نوروز را ستاد نوروزی خواهد داشت و هر دستوری که از این ستاد به واحدهای مختلف شهر مشهد و استان خراسان صادر شود، فصل الخطاب است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان داشت: من از حوزه های درمان، بهداشت، دارو و غذا، آموزشی، روسای بیمارستان ها و شبکه ها به جد می خواهم نظارت و کنترل دقیقی به حضور افراد در تمام عرصه ها داشته باشند.

مسئولان ستادی در حوزه تحت امر خود حضور فعال فیزیکی داشته باشند

وی به حضور فیزیکی فعال و هماهنگی در مسیر رفع مشکلات از سوی مسئولان ستادی تاکید و اضافه کرد: حضور اعضای هیأت علمی، دستیاران، پزشکان، پرستاران، مترون ها، افرادی که برای کشیک مشخص شده اند، انترن ها و غیره در این زمان بسیار مهم است.

دکتر دارابی بیان داشت: مردم با اطمینان خاطر به مراکز درمانی مراجعه می کنند ،از این جهت باید معاونینی که حوزه آن ها در ایام نوروز فعال است همراه با ارائه خدمات؛ کنترل، نظارت و پایش دقیق جهت کسب رضایت مردم را داشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان داشت: باید اورژانس های دانشگاه مشهد به جایگاه اورژانس های درجه یک کشور برسد و بر این اساس اورژانس ها هر چه کم دارند اعلام کنند تا از این حیث کمبودی وجود نداشته باشد.

باید اورژانس های دانشگاه مشهد را به اورژانس های درجه یک کشور تبدیل کنیم

وی اضافه کرد: باید تلاش کنیم تا در سال ۱۳۹۷ اورژانس های برون شهری مرکز فوریت ها و اورژانس های داخل شهری و بیمارستانی خدمات شایسته ای ارائه دهند تا در سال ۹۷ دانشگاه مشهد در حوزه سلامت در سطح استان نمره ممتاز و اول  را به دست آورد؛ که این جز با همکاری شما میسر نمی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر تلاش گذشتگان در مسیر ارتقای دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: باید قدر زحمات گذشتگان را بدانیم و در جهت اهداف نظام حرکت کنیم. نظام جمهوری اسلامی ایران ماحصل خون فرزندان این مرز و بوم است و از زمان شروع انقلاب تا در دوران شکوهمند انقلاب و پیروزی خون های بسیار زیادی به پای این درخت ریخته شده است.

دکتر دارابی ابراز داشت: انتظار شهیدان این است که ما به عنوان مدیران  این مجموعه پاسداشت خون شهدا را در جهت اهداف آن ها داشته باشیم.

وی تاکید کرد: بنابراین ما وظیفه داریم در جهت اهداف نظام حرکت کرده و با هر ایده سیاسی و تفکر اجتماعی هنگامی که در مسند مدیریت قرار  می گیریم هدفی جز خدمت به مردم و ارتقای سیستم نداشته باشیم.

دکتر دارابی خاطر نشان کرد: نظم و انضباط رمز اصلی موفقیت یک مدیر است و احساس مسئولیت و تقوا از جمله معیارهای مدیریتی است

وی ابراز داشت: در مسیر اجرای مسئولیتی که به ما واگذار شده نباید با احدی تعارف داشته باشیم زیرا امنیت امروز جامعه ما که رمز و راه رفاه اجتماعی و پیشرفت است به راحتی به دست نمی آید و حاصل تلاش همه مردم است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد  دانشگاه را جامعه کوچکی از جامعه بزرگ مردم دانست و بیان داشت: بر این اساس من به عنوان مسئول دانشگاه در قبال این مسئولیت واگذار شده به شما کوتاه نمی آیم زیرا قبول مسئولیت کرده ایم و باید آن را به نحو احسن اجرا کنیم.