عملکرد کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست در نوروز96

گزارش و اقدامات كميته بهداشت، سلامت و محيط زيست

ستاد اجرايي خدمات سفر استان در نوروز 96

نوروز نخستین روز سال خورشیدی ایرانی برابر با یکم فروردین ماه، جشن آغاز سال نوی ایرانی و یکی از کهن‌ترین جشن‌های به جا مانده از روزگار قدیم است. با نو شدن طبيعت و روئيدن گل و گياه، وزيدن باد بهاري و تجديد حيات طبيعت، ايرانيان در قالب عيد نوروزي به خانه تکاني پرداخته و رخت نو و شروعي نو را در سال جديد آغاز مي نمايند. در سر سفره هفت سين با دعاي هميشگي " يا مقلب القلوب و الابصار، يا محول الحول و الاحوال، حول حالنا الي احسن الحال" سال نو را آغاز مي نمايند. ديد و بازديد، سفر و زيارت از جمله برنامه هاي تعطيلات نوروزي است. در اين ميان شهرمشهد با توجه به وجود بارگاه ملکوتي ثامن الحجج علي ابن موسي الرضا(ع) يکي از مقاصد مهم گردشگري و زيارتي بوده و در اين ايام با افزايش تردد مسافرين مواجه مي باشد.

يکي از مهمترين و حساس ترين کميته هاي زير مجموعه ستاد خدمات سفر،کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست مي باشد، کميته اي که خدمات آن تعطيل بردار نبوده و از ضرورت بسيار بالايي برخوردار است.

امسال نیز همچون سنوات قبل بازرسین، کارشناسان و نمایندگان حوزه های مختلف (بهداشت، درمان، غذا و دارو، روابط عمومی، بازرسی، حراست، پشتیبانی، امور عمومی و حقوقی، نقلیه و ..) در ساختمان قرشی واقع در خیابان دانشگاه مستقر و حوزه سلامت را هماهنگي، حمايت و پشتيباني می نمودند.  سایر ادارات مرتبط همچون انتقال خون، دامپزشکی، محیط زیست، تعزیرات، بخش درمان آستان قدس و ...  نيز در تمام ایام تعطیلات نوروز به زائرین و مجاورین خدمت رسانی نموده اند.

اينجانب سال جدید را به تمامی مردم ایران، هم استاني ها و مجاورين ميهمان نواز مشهدي، به ویژه همکاران خود در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جامعه بهداشت و درمان کشور تبریک می گویم.

همکاران حوزه سلامت در ایامی که دیگران در مسافرت و تعطيلات به سر مي برند کار مضاعف کرده و به جای حضور در کنار خانواده در کاهش آلام بيماران مي کوشند. مسلماٌ اگر خانواده پرسنل دانشگاه از فرزندان و عزیزان خود حمایت نکنند این امکان وجود نخواهد داشت و من از همین جا از همه اين عزيزان تشکر نموده و سالي توام با سلامتي، شادکامي و موفقيت روز افزون را برايشان آرزومندم

دکتر سید مرتضی احتشام فر

دبیر کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست خدمات سفر استان