بازدید از شرکت به آرا (چاکلنر )

بازدید دکتر احتشام فر  و دکتر اسماعیل زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه  از شرکت به آرا

دکتر احتشام فردبیر ستاد خدمات سفر دانشگاه و دکتر اسماعیل زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه  به همراه کارشناسان مربوطه مهندس حدادان و مهندس رام  از برخی صنایع که در ایام نوروز فعال هستند بازدید و ضمن خداقوت ، بر رعایت ضوابط و استانداردهای تولید بویژه درج نشانگر تغذیه ای یا نشانگر رنگی بر روی محصولات جهت محافظت از سلات مصرف کنندگان تاکید نمودند .