بازدید سرزده وزیر بهداشت از بیمارستان قائم(عج) مشهد

بازدید سرزده وزیر بهداشت از بیمارستان قائم(عج) مشهد در نوروز 1396

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در تاریخ 8 فروردین به طور سر زده از مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر سید حسن هاشمی،ازبخش های جدید اورژانس مرکزی،قلب وبیماریهای عروق مغزی وبخش های تازه بازسازی شده گوش وحلق و اتاق های عمل آن، پشتیبان اورژانس داخلی وسالن ورودی اصلی مرکز بازدید نمود.

وزیربهداشت ضمن ارزیابی وضعیت هتلینگ این مرکز وشاخص های مربوط به تحول نظام سلامت درجریان چگونگی ارائه خدمات دربخش های جدید وتاره بازسازی شده این مرکز قرار گرفت.

گفتنی است: درطی این بازدید که به مدت یک ساعت به طول انجامید دکتر مهرابی بهار رییس دانشگاه و جمعی از مسئولین دانشگاه و بیمارستان حضور داشتند