بازدید معاون بهداشت دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرخس

در راستای تامین سلامت مسافرین و مجاورین در ایام تعطیلات نوروزی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکي مشهد از شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرخس بازدید نمود.

به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا بهرامی ضمن عرض تبریک سال نو و آرزوی سالی سرشار از موفقیت، صحت و سلامت جهت کلیه همکاران پرتلاش حوزه بهداشت به آنان خداقوت گفت.

معاون بهداشت دانشگاه در این بازدید از ستاد مرکز بهداشت شهرستان بازدید نمود و به بررسی  گزارش عملکرد ستاد نوروزی شهرستان سرخس که توسط خانم خلیلی جانشین معاون بهداشت ارایه  گردید پرداخت.

وی در ادامه از بیمارستان لقمان حکیم بازدید نموده و با تبریک سال جدید به پزشکان و پرستاران، بر بالین بیماران حضور یافت و به عیادت و دلجویی از آنان پرداخت.

شایان ذکر است از ابتدای برنامه سلامت نوروزی ۱۹۰۸ مورد بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی ، ۶۵ مورد بازدید از اماکن عمومی انجام گردیده و ۳۲ مورد متخلف به اداره تعزیرات معرفی شده اند.

همچنین ۱۵۲۱ کیلوگرم مواد غذایی معدوم گردیده است.

چانشين معاون بهداشت شهرساتن گفت : از ابتدای برنامه سلامت نوروزی تا مورخ ۴ فروردین ماه  ۴۷۵ مورد ویزیت پزشک، ۴۰ مورد خدمات مامایی، ۶۶ مورد خدمات پرستاری صورت پذیرفته است.

خلیلی با اشاره به اینکه ۶ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی با حضور پزشک، ماما، دارویار و مراقبين سلامت در پایگاه شهری مشغول به فعالیت هستند گفت: تاکنون ۸۳۹ مسافر ورودی و ۷۰۲ مسافر خروجی در پایگاه مرزی از نظر بیماریها کنترل گردیده اند.

وی در ادامه افزود: جهت ۱۹ مورد حیوان گزیده واکسیناسیون صورت پذیرفته است.

جانشین معاون بهداشت شهرستان سرخس اظهار داشت براساس لیست ارسالی از مراکز ۱۶۵ مورد مادر باردار با تاریخ احتمالی زایمان هفته آخر اسفند تا ۱۴ فروردین شناسایی شدندکه ۶۷ نفر با پیگیری مراقبین سلامت و مامای تیم سلامت تا کنون زایمان نموده اند.