بازدید معاون درمان دانشگاه به همراه دبیر ستاد خدمات سفر از مصدومین حادثه تصادف مشهد - نیشابور

دکتر بدیعی معاون درمان دانشگاه ، دکتر احتشام فر دبیر کمیته اجرایی خدمات سفر و خانم دکتر صادقی پور جانشین معاونت درمان در ستاد از مصدومین عیادت نمودند .

دکتر وفایی نژاد مصدومین حادثه را تا 8 شب بدین شرح اعلام نمودند :

52 نفر به بیمارستان امدادی (شهید کامیاب ) و 21 نفر به بیمارستان طالقانی و 9 نفر به بیمارستان شهید هاشمی نژاد و 3 نفر به بیمارستان امام رضا منتقل گردیدند .

معاون درمان دانشگاه ضمن عیادت بیماران و دلداری ، برای آنان ارزوی بهبودی و سالی توام با خیر و نیکی آرزو نمودند

دکتر بدیعی معاون درمان دانشگاه : خوشبختانه علی رغم انتقال 52 مورد مصدوم به امدادی ، مصدومین توسط کادر درمانی مدیریت شده و پس از انجام اقدامات اولیه در بخش ها بستری شدند .

اکثریت مطلق مصدومین و همراهیان ، از نحوه خدمت رسانی راضی و متشکر بودند . مدیر بیمارستان دستور تهیه 60 پرس غذای اضافی برای همراهیان را داده و برای آنان که نیاز به جا داشته باشند تمهیدات لازم انجام گرفته است . معاون درمان ضمن تقدیر از مدیر بیمارستان ، سوپروایزر ، پزشکان ، پرستاران و سایر کادر درمانی بر ارایه خدمات حداکثری و مطلوب به مصدومین تاکید نمودند .