بازدید رییس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت از بیمارستان امام رضا(ع)۲

بازدید رییس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش

پزشکی از بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا(ع) ۲ و اورژانس عدالتیان

رییس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا(ع) ۲ و اورژانس عدالتیان بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر محب پور به همراه دکتر مهرابی بهار رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دکتر بدیعی معاون درمان این دانشگاه ضمن بازدید از پروژه ملی بیمارستان امام رضا(ع)۲ در جریان امکانات و تجهیزات این بیمارستان قرار گرفت.

دکتر مهرابی بهار رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه این بازدید اظهار داشت: در حال حاضر فرآیند انتقال بیماران از اورژانس ها و بخش ها به بیمارستان امام رضا (ع) ۲ در حال انجام است و تعدادی از بیماران اورژانس عدالتیان به این مرکز منتقل گردیدند تا ظرفیت برای پذیرش بیماران احتمالی نوروز آماده شود.

دکتر محب پور و هیات همراه ضمن ملاقات بیماران وگفتگو باهمراهیان درجریان مشکلات آنها قرار گرفتند .

گفتنی است : معاون درمان دانشگاه درخصوص پیگیری ورفع مشکلات بیماران و همراهیان دستور رسیدگی صادر نمود