دیدار صمیمی و معنوی برخی مسئولان دانشگاه با خانواده سردار شهید مدافع حرم

دیدار صمیمی و معنوی برخی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی

با خانواده سردار شهید محمدرضا حسینی مقدم مدافع حرم

در اين ديدار معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه، مدیر فرهنگی دانشگاه، مشاور اجرايي رئیس دانشگاه، مشاور امور بانوان رياست دانشگاه حضور داشتند.

قابل به ذکر است همسر این سردار رشید، سرکار خانم کاظمی از همکاران مرکز بهداشت و خود از نیروهای پشتیبان ۸ سال دفاع مقدس می باشند.

در این جلسه به برخی خاطرات این شهید بزرگوار و رشادتها و جانفشاني های شهداء این عزیز اشاراتی گردید و نهایتا ضمن تقدیر از خانواده معزز این شهید مدافع حرم، لوح رئيس دانشگاه به همسر و خانواده شهید اهدا گردید.

دکتر مهرابي بهار در قسمتي از پيام خود آورده است: شهيد مشعل فروزان و شمع پرفروغ بشريت است که بخاطر رسيدن به هدف والا و مقدس خويش با قلبي آکنده از عشق به معبود و بدور از هرگونه لذايذ و زيبايي هاي دنيوي، خون پاک و مطهرش را برروي زمين جاري ساخته تا در دشت پهناور و ديار عاشقان، نهال سبز حق و حقيقت و دانه هاي سپيد شرف و انسانيت را بارور سازد.