نظارت اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی در ایام نوروز96

تشدید نظارت اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی در ایام نوروز96
  اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی به کمک 120 تیم نظارتی خود طی روزهای پایانی سال ، از 25 اسفند لغایت 29 اسفند 95 با تشدید کنترل های خود اقدامات مناسبی را در راستای عرضه فرآورده های خام دامی سالم انجام داده است . خلاصه اقدامات انجام شده در این مدت بدین شرح است :

نظارت بر کشتار 40،356 دام سبک و سنگین در کشتارگراه و استحصار 1،349،369 کیلوگرم گوشت قرمز

نظارت بر کشتار 1،631،611 طیور در کشتارگاه و استحصال 3،186،979 کیلوگرم گوشت

3،456 مورد بازدید از مراکز تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه فراورده های خام دامی و 26 مورد معرفی به مراجع قضایی و 4،053 کیلوگرم فراورده خام دامی توقیف شده

باتشکر از زحمات شاغلین حوزه دامپزشکی ، برای کلیه این عزیزان و خانواده محترمشان آرزوی سلامت و بهروزی و موفقیت بیش از پیش را در سال جدید داریم .